Provocarea young.Liliac 2018 pentru toti creativii

Pentru cei cu sufletul mereu tanar, care iubesc sa viseze si sa traiasca viata liber, young.LILIAC le dedica productia de anul acesta si incepe cautarea unei noi etichete.

phone

Esti designer, ilustrator, sau pasionat de grafica?

In fiecare an, cele mai tinere vinuri din portofoliul Liliac® isi schimba eticheta!
LABEL THE UNLABELED este provocarea pe care o lansam anul acesta pentru toti creativii. Inscrie-te in perioada 14 Septembrie - 14 Octombrie 2018 cu o singura propunere grafica, care sa se regaseasca in 3 variante de culori (portocaliu, albastru, mov), specifice celor 3 sortimente young.LILIAC - Fresh, Fruity, Light Rosé. Ti-am pregatit 2 SUPER PREMII ce constau in bani, multe sticle de young.LILIAC pe care sa le consumi impreuna cu prietenii tai, vizite la Crama Liliac® si alte surprize! Afla mai jos toate detaliile!

PREMII

Descopera care sunt cele 2 premii pe care le-am pus la bataie in acest concurs!

graphic

PREMIUL CEL MARE

Acordat de Alfred Michael Beck, proprietarul Cramei Liliac®, si de fiica sa Amrei Beck, constand in:

- 1.500 EURO (cash)

- un weekend pentru 2 persoane la Crama Liliac® (cazare, masa si degustare vinuri inclusa)

- 36 sticle young.LILIAC


Premiul va fi anuntat oficial pe toate canalele de comunicare, dupa primirea tuturor propunerilor si analizarea lor, pe data de 26 Octombrie 2018.

graphic

PREMIUL DE POPULARITATE

Unde juriul esti TU, constand in:

- vizita la Crama Liliac® pentru 5 persoane (castigatorul + 4 persoane alese de acesta), cu lunch si degustare de vinuri incluse

- 36 sticle young.LILIAC

- un loc la Scoala ADC - Editia 2019, oferit de The Institute


Ajuta-ne sa acordam Premiul de Popularitate votand eticheta preferata printr-un comentariu la albumul afisat pe pagina de Facebook Liliac® in perioada 17 - 24 Octombrie, dupa incheierea concursului, cand vom primi toate propunerile de la participantii concursului, pentru a le acorda tuturor sanse egale. Premiul de Popularitate va fi anuntat oficial pe data de 26 Octombrie 2018.

CUM TE INSCRII?

 • 1
  Creeaza un design potrivit

  Nu ai nicio limitare, insa tine minte ca propunerea ta trebuie sa se regaseasca in 3 variante de culori (portocaliu, albastru, mov), specifice celor 3 sortimente young.LILIAC - Fresh, Fruity, Light Rosé.

 • 2
  Descarca template-ul etichetei

  APASA AICI pentru a descarca fisierul template ce contine detaliile tehnice despre eticheta. Dupa ce ai descarcat fisierul .pdf aranjeaza propunerea ta de design in template.

 • 3
  Trimite propunerea pe email

  Dupa ce ai parcurs pasii de mai sus, trimite-ne propunerea ta grafica pe adresa hello@liliac.com si poti fi chiar TU castigator. Nu uita: perioada de inscriere in concurs este 14 Septembrie - 14 Octombrie 2018!

CATEVA HINT-URI PENTRU UN

BOOST DE CREATIVITATE

Anul acesta e despre simplitate, ca-i mai buna decat toate, asa ca te poti ghida dupa acest principiu in crearea propunerii de eticheta. Si ca sa te familiarizezi cu cele 3 personalitati young.LILIAC, iata o scurta descriere a acestora:

FRUITY

Culoare: portocaliu
Caracteristici: fructat, si jucaus, cu arome de piersica

FRESH

Culoare: albastru
Caracteristici: energic si cu aciditate ridicata

LIGHT ROSÉ

Culoare: mov
Caracteristici: aciditate medie si arome de fructe rosii

EDITII ANTERIOARE

De-a lungul celor 6 editii de concurs, diversi tineri talentati, pasionati de grafica au fost desemnati castigatori. In cinstea lor, am facut o scurta trecere in revista a etichetelor care le-au adus premiul cel mare si pe care young.LILIAC le-a purtat cu mandrie de-a lungul anilor.

CELE MAI FRECVENTE

INTREBARI

1. Cate propuneri pot trimite?

Te poti inscrie in concurs cu o singura propunere grafica. Te rugam sa citesti Regulamentul Concursului pentru toate detaliile.

2. Ce elemente vizuale sunt obligatorii?

Propunerea ta trebuie sa includa logo-ul Liliac® (doar simbolul grafic), denumirea young.Liliac, numele aferent fiecaruia dintre cele 3 sortimente (Fresh, Fruity, Light Rosé) si cele trei culori distincte (portocaliu, albastru, mov).

3. Nu pot deschide template-ul. Ce fac?

Fisierul care contine template-ul pentru cele 3 etichete este in format .pdf editabil si se poate deschide cu orice program de editare. Daca intampini probleme, trimite-ne un email pe adresa hello@liliac.com si vom reveni in cel mai scurt timp.

4. Cum aflu daca am castigat?

Vei primi un email de confirmare iar pe data de 26 Octombrie 2018 vom anunta oficial castigatorii. Pentru a urmari indeaproape detaliile concursului intra pe Facebook si Instagram.

©2018 AMB WINE COMPANY. Toate drepturile rezervate.